LOGIN


Poti primi cartea pe e-mailul tau fara nici un fel de cost. Trebuie doar sa ai rabdare pentru ca toate secretele оti vor fi trimise pe rвnd, unul cвte unul. Oricum nu te grabesti niciunde. Оn fiecare zi de luni si vineri оti vom trimite cвte un secret. Оntelegem faptul ca nu toata lumea are bani "de dat pe prostii". Banii sunt si ei "interesanti" dar, mai important, este ca toata lumea sa aiba acces la informatie, la Secrete.
Fiecare secret pe care îl vei primi, te va lumina şi te va ajuta să priveşti mult mai clar, dacă eşti la "început de drum", lumea publicităţii, marketingului şi designului grafic. Aşadar înscrie-te mai jos, în baza noastră de date pentru a putea primi toate secretele care le-am găsit singuri sau împreună cu partenerii noştri! Nu îţi fă griji, adresa ta de email este în siguranţă şi nu va fi folosita de noi decât pentru a te informa. 

Poţi primi cartea în variantă tipărită. Dintr-o dată şi nu "pe bucăţele".
Vei completa un Formular de Comandă iar cartea îţi va fi trimisă unde doreşti tu prin curier, în sistem ramburs. Va ajunge aşadar în maxim 10 zile calendaristice de la emiterea comenzii. Plata o vei face la livrare impreuna cu taxele de curier.
Diferenta între faptul că ai cumpărat cartea şi opţiunea de a citi cartea fără costuri, ţine de domeniul "evidentului":
- vei afla totul mai repede decât ceilalţi;
- vei citi mai "sănatos" toate secretele (cum zice mama, nu îţi vei "strica ochii" citind de pe ecran);
- vei putea să accesezi online toate secretele din carte, când doreşti tu;
- vei "rămâne la curent" cu orice secret nou care va mai apărea pe viitor şi care va fi publicat în noile ediţii ale "Cărţii cu secrete de marketing, publicitate şi design grafic"; aceste secrete ţi se vor trimite gratuit prin email;
- vei putea să comentezi/corectezi/adaugi secrete; în cazul în care îţi aduci contribuţia constructiv, online, fiecare secret pe care îl împărtăşeşti, în momentul în care cartea va fi retipărită, numele tău va fi menţionat în paginile cărţii, în cadrul secretelor pe care le-ai descoperit.


Asadar,


Pana acum, s-au inscris
Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)